KERSTMENU

BROODJE VOORAF

GARLIC BREAD

gesmolten kaas | knoflookdip

KRUIDENBOTER STOKBROOD

knoflookdip

VOORGERECHTEN

RUNDERCARPACCIO VAN DE HAAS

truffelmayonaise | gefrituurde kappertjes | pottenmix | Parmezaanse kaas

GEROOKTE EENDENBORST

sinaasappel | marmelade | groene asperge | Little gem

TONIJN & ZALM

tonijn tataki | zalm sashimi | gefrituurde uitjes | rode peper | Hoisin | Japanse mayonaise

COQUILLES

avocado-doperwtencrème | krokante pancetta | tuinkers

CARPACCIO VAN STOOFPEER

balsamico | hazelnoten | rucola

TUSSENGERECHTEN

Tussengerechten mogen ook als voorgerecht besteld worden

TOMATENSOEP

crème fraîche | basilicum

WILDBOUILLON

cantharellen

KNOLSELDERIJ SOEP

spekjes | amandelschaafsel

STOOF VAN HERT

aardappelpuree | pasteitje

GAMBA’S PIL PIL

brioche | knoflook | rode peper | peterselie

TARTAAR VAN BIET

geitenkaas | pistache crumble | honing

HOOFDGERECHTEN

Geserveerd met frietjes met mayonaise, aardappelkroketjes en mini bospeen

BIEFSTUK VAN DE HAAS

huisgemaakte boterjus | champignon | ui

REEBIEFSTUK

rode kool | stoofpeer | pastinaak crème | rode portsaus

PARELHOEN

cranberry’s | zuurkool | aardappelgratin | sinaasappelsaus

STADSCHBURGER

gorgonzola | bacon | rode uit | cranberry compote | ijsbergsla | zoete aardappelfriet | truffelmayonaise

GELAKTE ZEEBAARS

garnalenspies | puree van rode biet | appelstroop | venkelsaus

ZALMFILET

groene asperge | aardappelpuree | Hollandaise saus

TRUFFELRISOTTO

paddenstoelen | burrata | Parmezaanse kaas | rucola

NAGERECHTEN

IJSCOUPE

hazelnoot ijs | karamel-pecan ijs | vanille ijs | karamelsaus | Bastogne crumble | slagroom

PISTACHE TIRAMISU

pistache crumble | chocoladesaus

CRÊPES SUZETTE

Grand Marnier | sinaasappel | vanille ijs

FLAN

nougatine | karamel

WARME APFELSTRUDEL

kaneel ijs | vanille ijs | slagroom

KOFFIE DELUXE

warme drank naar keuze | likeurtje met slagroom | chocolade | bonbons

Heeft u een allergie en/of dieetwens? Geef het aan ons door!

OVERIGE KAARTEN